Kawasaki Brute Forum banner

Czy ktoś ma niestandardowe felgi w bruteforce 300? Nie mogę znaleźć żadnych zdjęć w internecie

11K views 8 replies 5 participants last post by  weldah86_5730  
#1 ·
Czy ktoś ma koła z rynku wtórnego w Brute Force 300? Nie mogę żadnych znaleźć w internecie.

#2 ·
Szybkie wyszukiwanie ujawniło, że ma wzór 4x144. Wpisz to w wyszukiwarkę, a zobaczysz kilka kół, które mogą dać ci pojęcie. Sprawdź jednak ten wzór jeszcze raz, jeśli zamierzasz coś zamówić.

• Like
Reactions: Dan956
#4 ·
Mój 300 ma felgi ITP S/S i opony ITP Mud Lite. I tak, rozstaw śrub jest inny między przednimi i tylnymi kołami. Gwinty śrub są takie same, tylko szerszy rozstaw od przodu do tyłu. Dostałem całkiem dobrą ofertę na koła i opony od RockyMountain ATV w 2018 roku. Nie miałem żadnych problemów. Działa świetnie. Mam nadzieję, że to pomoże.
8016

#9 ·
Mój 300 ma felgi ITP S/S i opony ITP Mud Lite. I tak, rozstaw śrub jest inny między przednimi i tylnymi kołami. Gwinty śrub są takie same, tylko szerszy rozstaw z przodu do tyłu. Dostałem całkiem dobrą ofertę na felgi i opony od RockyMountain ATV w 2018 roku. Nie miałem żadnych problemów. Działa świetnie. Mam nadzieję, że to pomoże. View attachment 8016
Gdzie kupiłeś felgi? Jakie są specyfikacje rozmiaru felg i opon? Nie mogę nic znaleźć dla moich chłopców 2024.