Kawasaki Brute Forum banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #1
I have a 2012 bruteforce 750i, yesterday we went for a ride and while on our way back it suddenly died all to once. When i tried to start it the check engine light would flash and it would not start. I went out this morning and it started and ran fine, took it up the road and while talking to a buddy it died while idling, would not start and the light is flashing again, once in awhile it will start but shuts off about 2-3 seconds later. Has anyone had this problem with their bruteforce, and what was the issue that caused it? Thanks in advance!
 

·
Super Moderator
Joined
·
13,311 Posts
Could be several things so you will need to grab the service manual and start checking things...like voltages,fuel pressure, tank check valve, vehicle down switch, pulse coil, idle-air valve . I will be something simple...just need to find it.
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #4
What happens when you try to restart it? Does it just keep cranking and you get no fire?
The check engine light just flashes when i crank it. I poured gas in the air intake, it started and ran until the gas was gone. I believe the fuel strainer was plugged up as well as one of the intake holes in the bowl to the pump. Just waiting on parts to come in.
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #5
Could be several things so you will need to grab the service manual and start checking things...like voltages,fuel pressure, tank check valve, vehicle down switch, pulse coil, idle-air valve . I will be something simple...just need to find it.
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #6
The check engine light just flashes when i crank it. I poured gas in the air intake, it started and ran until the gas was gone. I believe the fuel strainer was plugged up as well as one of the intake holes in the bowl to the pump. Just waiting on parts to come in.
 
1 - 6 of 6 Posts
Top