Kawasaki Brute Forum banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-20 of 20 Results
  1. General Discussion
    Looking to buy a 2010 efi ECU
  2. Brute Chassis & Electrical
    I have already replaced the entire harness, the fuse box, the fuel pump, all the relays, and the rollover switch as well. When I jump the relay the pump runs. When I plug in the relay the pump will not come on. Any help would be greatly appreciated.
  3. Brute Chassis & Electrical
    I have a belived to be 06 750 efi I ordered a harness and when it arrived it has three plugs for the ecu. My current ecu on the bike has one plug. Can I order the ecu with three plugs and keep installing this harness or do I need to return the harness and get one that matches the one plug ecu.
  4. Brute Chassis & Electrical
    Just finished rebuilding my front differential on my 2014 Brute 750 - after it was all assembled i tried putting the bike in 4wd, flipped the switch and rolled forward and there was no response. The 2wd/4wd was working just fine before the rebuild and there are no error codes, pulled the...
  5. Brute Engine & Drivetrain
    I have an 06 Brute 750. Went to take the Brute out yesterday an it rode just fine. I decided to stop somewhere an when i went to turn the key on to start it nothing happened or came on.?? Second problem i have is a whining noise coming from the front that just started. Im assuming its the actuator.
  6. General Discussion
    i have a problem with my brute 650, I have check the battery, coils, cdi, crankshaft position sensor all related to the ingnition, everything looks good as it is in the spects of the manual, and i cant get it to start. i notice that I have good spark just 1-2 seconds when I hit the green start...
  7. Brute Chassis & Electrical
    Computers suck. So stuck in limp mode I have reset it 3 times now. Even installed a cvt safty delete for engine breaking. And this ...... very fine peace of machinery still uses engine break at 8-10mph. I'm at a loss
  8. Brute Engine & Drivetrain
    Got a 2012 brute 750 new owner so still learning its kinks. had some issues wile riding last weekend. First I was trying to cross bear creek in my area(floods after every rain) it was about 4ft deep... ya not my best idea but got to almost halve way and current about washed me down stream lol...
  9. Brute Chassis & Electrical
    I've watched the videos, hooked up reset, counted multiple times. Repositioned belt box switch and still cvt light on. Belts fine electric grease in all connections. But light stays on it's a 2012 brute 750. I've hered that I need to unhook electrical clip at bottom of box but in videos I didnt...
  10. Brute Engine & Drivetrain
    Okay so my brother got a brute force 750 and the last owner sunk the original motor and then swapped a 08 motor into it. Everything runs fine but we noticed it had a oil leak from a certain spot so we tore the left case off and found the seal was broken and so we are gonna fix it but we can no...
  11. Brute Chassis & Electrical
    I know I got power cuz I hooked up starter motor to wrong post got that fixed new ecu/cdi 30 amp is good but didnt here fuel pump turn on or heads up display I'm hoping it's not electronic control box any other ideas?
  12. Brute Chassis & Electrical
    Last 5 connections I think are for front diff but dont know they weren't on old wire harness unless it's for eps? What do you guy think?
  13. Brute Chassis & Electrical
    I've seen the owners manual diagram but cant understand it is there a diagram that lists connections better or easier to understand. I'm putting a new wire harness on rig but I'd like a better understanding than just unplug and gestamate and plug in.
  14. Brute Engine & Drivetrain
    Hi guys coming from grizzly central (got 2 600 giz). Picked up a brute force today 2012 750 had a bit of fire damage dont think they wired it up right looks like most of it was on wire harness witch seller was nice enough to supply new harness with sell. But its decked out with 30s snorkel and...
  15. General Discussion
    I recently purchased an ‘06 brute force 750 with a Dynatek CDI and HMF exhaust and it had no power past about 20mph. Would spit and sputter and bog. Found out compression was low so pulled the heads and the intake valves were shot. So i put new rings, heads, and head gaskets on it and now it has...
  16. Brute Talk
    I was washing my machine after a day of riding and this rubber ring was laying in my skid plate. Any idea as to where it goes? It looks to be a seal of some sort. Thanks in advance! See attached image.
  17. Brute Engine & Drivetrain
    What’s up man I got a 06 Brute Force 750 brand new built top end I mean brand new, got it back and road it for a day the next day it started running rough then cut off, trying to start it back up it wouldn’t spin over it was acting like it was hard to spin over we got it running and it was...
  18. Brute Engine & Drivetrain
    I have an 05 Brute Force and low range was working fine until I replaced the spark plugs and the starter. Right after I was done replacing those parts high range works great, but low range is acting like another nutural gear. I was thinking a spring might have come undone or something?
  19. Brute Engine & Drivetrain
    Hi Guys/Gals, My Brute Force doesn't seem to want to start up or stay started... It will only start up and stay started if I have the choke wide open... as soon as I cut it down it shuts off. I took some videos of what it was doing yesterday but I can't get them to upload. I cant tell if its...
  20. Brute Talk
    I have a 08 brute. It is set up for mud riding. I have 30in silver backs on it, a 2in high lifter lift kit and it is snorkled. This past weekend I was riding and it cut off under water. It will turn over but it's not getting fuel and isn't firing. Anyone have any clue what may be the cause of...
1-20 of 20 Results
Top