Kawasaki Brute Forum - Reply to Topic
Thread: Last camping trip to Gallina 2018 Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Brute Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
November 7th, 2018 10:03 AM
NMKAWIERIDER That's weird. I see it and all looks good to me. Here's a fresh link:


November 7th, 2018 12:22 AM
SWBF900
Quote:
Originally Posted by black92 View Post
Hm, it's not available anymore

Don't click on the Arrow, click on the You Tube (Short URL) should go to you tube for you.
November 7th, 2018 12:20 AM
SWBF900 So NMK, the arrow shows the Vid isn't available
November 7th, 2018 12:14 AM
black92 Hm, it's not available anymore
August 31st, 2018 02:40 AM
SWBF900 ok, I see you have to allow all content to see the avatar.
August 30th, 2018 07:51 PM
NMKAWIERIDER
Quote:
Originally Posted by SWBF900 View Post
So quick reply doesn't work and No more Avatar's?
Everything looks good to me. I like your new avatar.
August 30th, 2018 07:36 PM
SWBF900 So quick reply doesn't work and No more Avatar's?
August 30th, 2018 07:19 PM
SWBF900 Why doesn't the quick reply work?
I just changed the Auto White Balance to "Shade", also has "Heavy overcast", I'll be sure to bring along my Laptop so I can check and see if it makes a difference.
I'll see if I can find a way to mount it on the outside of the rollcage if that is what it takes, really don't want to buy another helmet cam till this contour stops working.
August 30th, 2018 06:40 PM
NMKAWIERIDER
Quote:
Originally Posted by SWBF900 View Post
Good Vid, mine are so-so, too much White-out effect, guess I need to find a different location for the Contour Cam.
As I recall, the Contour doesn't have a spot meter that can be turned on or off. When inside a cab in the shade I have to have my GP's spot meter turned on to gauge the light it gets in the center of the lens which is pointed outside, otherwise it gets washed-out or over exposed. Same for when it's mounted on an outside mount..it would be under exposed if I leave it turned on. PITA


For yours we just need to put a mount on the rail outside.
August 30th, 2018 06:08 PM
SWBF900 Good Vid, mine are so-so, too much White-out effect, guess I need to find a different location for the Contour Cam.
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome