05 brute force 650 fan issues - Kawasaki Brute Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old December 25th, 2018, 04:31 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
05 brute force 650 fan issues

I have no power to fan relay under seat. Fan works when powered direct. Dont see any fusible links or other fuses in line. Any ideas... i am at a loss
Shacklej is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old December 25th, 2018, 05:15 PM
 
NMKAWIERIDER's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Albuquerque, NM
Posts: 13,048
Thanks: 5
Thanked 693 Times in 645 Posts
Garage
Quote:
Originally Posted by Shacklej View Post
I have no power to fan relay under seat. Fan works when powered direct. Dont see any fusible links or other fuses in line. Any ideas... i am at a loss
Pull the fuse box and turn it over. Pull all the connections under the box. Bet you fine one corroded.

15 Z Force 800 EFI
06 BF 750 (SOLD)

My Videos On You Tube
NMKAWIERIDER is online now  
post #3 of 3 Old December 25th, 2018, 05:18 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thank you will do
Shacklej is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Kawasaki Brute Forum > General Forums > General Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Brute Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome