Battery, now belt.. - Kawasaki Brute Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old September 7th, 2019, 08:52 PM Thread Starter
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Battery, now belt..

So belt light comes on my 750 few weeks ago and changed it out, reset the light no problems. Go out today starts fine, ride 20 min and turn it off dead. Not even a number on the screen. Boost it over and over, soon as the cables come off thing dies. Finally get it going but now it's in limp mode, the belt light flashing and dies 100ft up the trail. Towed back to the truck. My guess is new battery lol but the belt?? Why flashing again and limp???
eveibz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old September 7th, 2019, 09:57 PM
 
NMKAWIERIDER's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Albuquerque, NM
Posts: 13,048
Thanks: 5
Thanked 693 Times in 645 Posts
Garage
Probably the battery but it's erratic voltages, spikes and open batterys like that that take out ECUs...and they quit giving them away a while back...lol. Find and fix the power problem first and your light may just go away...unless...the ECU is now toast.

15 Z Force 800 EFI
06 BF 750 (SOLD)

My Videos On You Tube
NMKAWIERIDER is online now  
post #3 of 3 Old September 11th, 2019, 01:02 PM
 
dman66's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Oley,Pa.
Posts: 490
Thanks: 1
Thanked 24 Times in 23 Posts
PROBABLY WEAK BATTERY - OR VOLTAGE REGULATOR IS DEFECTIVE.
PUT A VOLT METER ON THE BATTERY AND TEST FOR VOLTAGE - SHOULD HAVE 12.6 WITH NOTHING ON - 13.8 - 14 VOLTS DC WHILE RUNNING

05 Brute 750i Stock engine/Muzzy Pro exhaust,Vision Bruiser 14" wheels, 26" Kenda Bear Claw HTR, 3" intake snorkel w/ restriction,2" CVT snorkels,automotive 10" fan,ASR a-arm bushings,sway bar removed,buss connector mod,rejetted at #40 pilots,2 3/4 out on A/F screws,stock needles shimmed .030",# 160/# 160 main jets Keihin
dman66 is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Kawasaki Brute Forum > Brute Forums > Brute Engine & Drivetrain

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Brute Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome